Αναζήτηση
 
Βένια Δεληκατερίνη

Είμαι Ειδικευόμενη Ψυχοδραματίστρια, Σύμβουλος Γονέων Aware Parenting, συνδημιουργός του Χώρου Προσωπικής Ανάπτυξης και Δημιουργικής Έκφρασης Follow Your Tree, μέλος του Ψυχοδραματικού Κέντρου Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥΚΑΠ).
 
Σπούδασα Αγγλική Φιλολογία στο πανεπιστήμιο La-Verne (BA English Literature). Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στο Θεατρικό Παιχνίδι στην ΠΛΕΥΣΙΣ και ειδικεύτηκα στο Εκπαιδευτικό Δράμα με μεταπτυχιακές σπουδές στο Trinity College University of Dublin (PgD Drama in Education). Παράλληλα, έγινα η πρώτη Σύμβουλος Γονέων Aware Parenting στην Ελλάδα πιστοποιημένη από το AwareParenting Institute της Dr. Aletha Solter (www.awareparenting.com) και εκπαιδεύτηκα στο Playback Theatre στην Ψυχοκίνηση. Είμαι ενεργό μέλος της ομάδας Playback Theatre ΑνωΝήμα και εκπαιδεύομαι στο κλασικό ψυχόδραμα του Moreno, με κύρια εκπαιδεύτρια την Δανάη Χορομίδου (συνιδρύτρια της Ψυχοκίνησης) και συνεκπαιδευτή τον Κωνσταντίνο Λέτσιο (διευθυντή του ΨΥΚΑΠ).
 
Έχω εργαστεί ως Καθηγήτρια Αγγλικών και Εμψυχώτρια Θεατρικής Έκφρασης σε ομάδες παιδιών, εφήβων, νέων και ενηλίκων καθώς και σε ομάδες ατόμων με αναπηρίες. Διεξάγω ομάδες εκπαιδευτικού δράματος σε παιδιά, και ομάδες Αυθόρμητου Θεάτρου του Αυτοσχεδιασμού -  Playback Theatre σε εφήβους και ενήλικες. Παρέχω υπηρεσίες προσωπικής ανάπτυξης μέσα από ατομικές συνεδρίες, συνεδρίες ζεύγους και ομαδικές συνεδρίες με βάση τη φιλοσοφία του ψυχοδράματος, καθώς επίσης και υπηρεσίες υποστήριξης γονέων μέσα από βιωματικά σεμινάρια και ατομικές συνεδρίες με βάση τη φιλοσοφία του ψυχοδράματος και του Aware Parenting.
 
Ζω μόνιμα στην Αθήνα με τον σύζυγό μου Κωνσταντίνο και τους γιούς μας Νικόλα και Γιώργο.