Αναζήτηση
 
Ψυχόδραμα | Συναντώντας το Γονιό που θα Ήθελα να Είμαι - Ρόλοι

Ψυχόδραμα | Συναντώντας το Γονιό που θα Ήθελα να Είμαι - Ρόλοι
Εργαστήρι Ψυχοδράματος
Συναντώντας το Γονιό που θα Ήθελα να Είμαι - Ρόλοι
Ημέρα: Σάββατο 01 Ιουνίου 2019
Ώρα: 11:00-14:00
 
Η 4η αυτοτελής συνάντηση του εργαστηρίου ψυχοδράματος για γονείς είναι αφιερωμένη στους ρόλους.
 
Όταν σχετιζόμαστε με τους άλλους μπαίνουμε συνεχώς σε ρόλους. Οι προσωπικοί μας ρόλοι είναι εμπεδωμένοι στο σύστημά μας, και λειτουργούμε μέσα από αυτούς χωρίς να το γνωρίζουμε. Μπροστά στην επίκριση μπορεί να αντιδρώ με φόβο, να γίνομαι ένα φοβισμένο μικρό παιδί, ή να επαναστατώ, να γίνομαι μια τολμηρή αμαζόνα. Ο ρόλος της τολμηρής αμαζόνας ή αυτός του φοβισμένου μικρού παιδιού μπορεί να είναι ένας ρόλος μέσα από τον οποίο λειτουργώ κάθε φορά σε αντίστοιχες περιστάσεις. Κάποιοι ρόλοι είναι θετικοί μέσα μας και μας βοηθάνε να πηγαίνουμε μπροστά, ενώ άλλοι μας τραβάνε πίσω, απομακρύνοντάς μας από τους στόχους, τα όνειρα μας, από εκεί όπου πηγάζει η ζωή.
 
Στόχος των δύο τελευταίων αυτοτελών συναντήσεων αυτού του εργαστηρίου, είναι να αποκτήσουμε επίγνωση κάποιων από τους προσωπικούς ρόλους μέσα από τους οποίους λειτουργούμε ως γονείς, και να ζεσταθούμε σε νέους πιο βοηθητικούς ρόλους στη σχέση μας με τα παιδιά μας.
 
Το μόνο που χρειάζεται να φροντίσετε, είναι να φοράτε άνετα ρούχα και κάλτσες καθώς τα παπούτσια παραμένουν έξω από το χώρο της ομάδας.
 
Πληροφορίες / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τηλ: 210 6776853, 6944 359538
email: info@followyourtree.gr
 
Συντονίστρια
Βένια Δεληκατερίνη
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Ψυχοδραματίστρια
Aware Parenting Instructor
www.followyourtree.gr
info@followyourtree.gr