Αναζήτηση
 
Συμβουλευτική Γονέων Aware Parenting

Συμβουλευτική Γονέων Aware Parenting

Συμβουλευτική Γονέων Aware Parenting

Η φιλοσοφία του Aware Parenting εστιάζει στο μεγάλωμα των παιδιών μέσα από την αποδοχή των δύσκολων συναισθημάτων του παιδιού όπως είναι το κλάμα και οι εκρήξεις οργής, μέσα από την πειθαρχία χωρίς τιμωρία, τη δημιουργική οριοθέτηση και την επαφή γονιού-παιδιού μέσω του παιχνιδιού καθώς και την αναγνώριση και εξισορρόπηση των αναγκών παιδιού και γονιού.

Προσφέρουμε συμβουλευτική γονέων μέσα από

  1. Ατομικές Συνεδρίες
  2. Συνεδρίες Ζεύγους
  3. Βιωματικά Σεμινάρια
  4. Εργαστήρια για Γονείς και
  5. Ομάδες Γονιών

Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα από κοινού συναντήσεων γονιού-παιδιού με σκοπό την ενίσχυση του μεταξύ τους συναισθηματικού δεσμού ή και την επεξεργασία και επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζει το παιδί.

Αντικείμενο της συμβουλευτικής μπορεί να είναι ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως:

Οι ατομικές συνεδρίες ή οι συνεδρίες ζεύγους πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού, συνήθως μία φορά την εβδομάδα σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα που συμφωνούμε μαζί. Αυτό προκύπτει ως ανάγκη κυρίως στην αρχή και στην συνέχεια μπορεί αν χρειαστεί να αραιώσουν και να γίνονται δύο φορές το μήνα. Η κάθε ατομική συνεδρία διαρκεί μία ώρα και η συνεδρία ζεύγους γονιών διαρκεί μία ώρα και ένα τέταρτο.

Σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης μίας συνεδρίας είναι απαραίτητη η έγκαιρη ενημέρωση, δηλαδή τουλάχιστον 24 ώρες πριν το ραντεβού.

Υπάρχει η δυνατότητα συνεδριών μέσω Skype για άτομα που μένουν εκτός Αττικής ή αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα μετακίνησης.

Για πληροφορίες και προγραμματισμό ραντεβού
 
Βένια Δεληκατερίνη
6944 359538 και 210 6776853
info@followyourtree.gr

Φωτ: Β. Δεληκατερίνη