Αναζήτηση
 
Αντιμετώπιση Θυμού & Εκρήξεων Οργής

Αντιμετώπιση Θυμού & Εκρήξεων Οργής
Αντιμετωπίζοντας το Θυμό & τις Εκρήξεις Οργής του Παιδιού στο Σχολικό Πλαίσιο ή στο Πλαίσιο της Θεραπευτικής Συνεδρίας

 

Ημέρα Διεξαγωγής: Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Ώρα: 11:00-18:00

Τόπος: Follow Your Tree, Χίου 11 Κ. Χαλάνδρι (Έναντι Ιατρόπολις)
 
Πολύ συχνά μπορεί να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον θυμό του παιδιού μέσα στην τάξη ή κατά την διάρκεια μιας ατομικής θεραπευτικής συνεδρίας. Ο θυμός του παιδιού μπορεί να εκφραστεί με διαφόρους τρόπους μεταξύ των οποίων είναι το κλάμα, οι εκρήξεις οργής και η επιθετική συμπεριφορά. Συχνά ως ενήλικες καταφεύγουμε στο να προσπαθούμε να καταστείλουμε το κλάμα του παιδιού είτε λέγοντάς του να εκφράσει με λόγια αυτό που θέλει,  είτε αποσπώντας του την προσοχή, είτε απομονώνοντάς το μέχρι να ηρεμήσει… Αυτό συμβαίνει γιατί το κλάμα και ο θυμός του παιδιού είναι κάτι που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε εύκολα, ιδιαίτερα μέσα σε μία ομάδα παιδιών. Είναι αυτοί οι τρόποι κατάλληλοι για την αντιμετώπιση του θυμού του παιδιού;
 
Στο σεμινάριο αυτό θα εστιάσουμε στο πώς μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά στο να εκφράζουν το θυμό τους με τρόπο δημιουργικό και επωφελή για την ανάπτυξή τους και τη σχέση τους με τους άλλους.
 
Το σεμινάριο έχει βιωματικό χαρακτήρα, θα ολοκληρωθεί σε μία συνάντηση και απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, παιδαγωγούς και δασκάλους.
 
Παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής. O αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Τηλ: 210 6776853, 6944 359538
Email: info@followyourtree.gr
 
Συντονίστρια
 
Βένια Δεληκατερίνη
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Ψυχοδραματίστρια
Level 2 Aware Parenting Instructor
www.followyourtree.gr