Αναζήτηση
 
Ομάδα Ψυχοδράματος - Προσωπικής Ανάπτυξης

Ομάδα Ψυχοδράματος - Προσωπικής Ανάπτυξης
Ομάδα Ψυχοδράματος - Προσωπικής Ανάπτυξης
Ημέρα: ανά 2 Παρασκευές (δύο συναντήσεις μηνιαίως)
Ώρα: 18:00-21:00
Διάρκεια: Νοέμβριος 2019 – Ιούνιος 2020
 
Οι άνθρωποι μοιραζόμαστε κοινά βιώματα και κοινές δυσκολίες και αγωνίες ως προς τη σχέση μας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας. Μπορεί συχνά να βιώνουμε δυσκολία στο να βρούμε τα πράγματα που μας συνδέουν μεταξύ μας και να διακρίνουμε μόνο τα πράγματα που μας κάνουν να διαφέρουμε από τους άλλους. Μπορεί να βιώνουμε δυσκολία στο να συνδεθούμε ουσιαστικά με τον/την σύντροφο, το παιδί, τον γονιό, τα αδέρφια, τους φίλους μας. Μπορεί ακόμα να βιώνουμε επαγγελματικές ή και προσωπικές δυσκολίες ως προς το να καταφέρνουμε να διακρίνουμε ξεκάθαρα τον στόχο μας, το προς τα πού θέλουμε να πάμε και να αμφιταλαντευόμαστε ανάμεσα στις επιλογές της ζωής. Μπορεί ακόμα συχνά να νιώθουμε πως βαλτώνουμε σε καταστάσεις που δεν μας ικανοποιούν και να μην βρίσκουμε τον τρόπο να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.
 
Η ομάδα προσφέρει ένα πλαίσιο συναντήσεων ανά δεκαπενθήμερο, με στόχο να ζεσταθούμε σε αυτά που έχουμε μέσα μας, να αποκτήσουμε επίγνωση των ρόλων στους οποίους μπαίνουμε στις σχέσεις μας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας και να συνδεθούμε μαζί τους διαφορετικά. Θα έχουμε ακόμα την ευκαιρία να διερευνήσουμε τους στόχους μας και να ζεσταθούμε προς το βήμα μπροστά. Ένα βήμα τη φορά!
 
Στην ομάδα μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε τον ενδιαφέρει να αναπτύξει το υγιές μέρος της προσωπικότητάς του, το φωτεινό του κομμάτι, αυτό που τελικά τον βοηθάει να κάνει το βήμα μπροστά.
 
Στόχοι Ομάδας
Αυτογνωσία
Αυθορμητισμός
Αλληλεπίδραση
Δημιουργικότητα
Ομαδικότητα
Μοίρασμα
Οικειότητα
Σύνδεση
 
Η ομάδα θα είναι ανοιχτή προς νέες συμμετοχές κατά την διάρκεια των πρώτων συναντήσεων. Για την συμμετοχή στην ομάδα δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία. Φορέστε άνετα ρούχα και ελάτε να ζεσταθούμε σε αυτά που έχουμε μέσα μας, σε όσα μας κάνουν να διαφέρουμε και σε όσα μας ενώνουν!
 
Η μόνη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην ομάδα είναι να φοράτε άνετα ρούχα και ζεστά καλτσάκια.
 
Πληροφορίες / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τηλ: 210 6776853, 6944 359538
email: info@followyourtree.gr
 
Λίγα λόγια για το ψυχόδραμα εδώ.
 
Συντονίστρια
Βένια Δεληκατερίνη
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Ψυχοδραματίστρια
Aware Parenting Instructor
www.followyourtree.gr
info@followyourtree.gr