Αναζήτηση
 
Θεατρικό Εργαστήρι για Παιδιά 7-11 Ετών

Θεατρικό Εργαστήρι για Παιδιά 7-11 Ετών
Ομάδα Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού
Παιδιά 7-11 Ετών
 
Πόσα Συναισθήματα Μπορεί να Κρύβονται σε μία Ιστορία;
Κάθε Σάββατο 12:00 – 13:30
Έναρξη 21 Οκτώβρη 2017
 
«Μεγαλώνω και μέσα μου συγκρούονται πολλά διαφορετικά συναισθήματα. Τι συμβαίνει και ενώ είμαι χαρούμενος μετά νιώθω λυπημένος; Πώς μπορεί να περνάω έτσι εύκολα από το ένα συναίσθημα στο άλλο; Μπορεί να υπάρχουν ταυτόχρονα μέσα μου τόσα πολλά διαφορετικά συναισθήματα;»
 
Ένα εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού και Αυτοσχεδιασμού που θα εστιάσει στα συναισθήματα των παιδιών μας. Το εργαστήρι αυτό θα λειτουργήσει ως ένα μέσο ψυχολογικής αποφόρτισης. Ως ένας χώρος όπου μπορούν να διερευνηθούν συναισθήματα όπως ΘΥΜΟΣ, ΦΟΒΟΣ, ΑΓΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ, ΛΥΠΗ, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, ΜΟΝΑΞΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΛΠΙΔΑ, ΑΓΑΠΗ... Ένας χώρος που τελικά θα δοθεί η ευκαιρία να διερευνήσουμε το κάθε συναίσθημα ξεχωριστά, καθώς και να διερευνήσουμε τρόπους να τα εκφράσουμε, να τα εκτονώσουμε, να τα μεταμορφώσουμε, να τα αποδεχτούμε και εν τέλη να μπορέσουν να συνυπάρξουν μέσα μας. Μέσο μας θα είναι οι κατασκευές, τα παραμύθια και οι δικές μας ιστορίες. Ιστορίες καθημερινές από τη ζωή μας, ιστορίες αστείες ή και πιο σοβαρές, ιστορίες που μπλέκουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα.
 
Η ομάδα είναι ολιγομελής αποτελούμενη το μέγιστο από 10 παιδιάΕγγραφές γίνονται καθόλη τη διάρκεια του έτους εφόσον υπάρχει κενή θέση. Η διάρκεια της ομάδας είναι Οκτώβρης 2017 – Ιούνης 2018.
 
https://www.followyourtree.gr/datafiles/DSC03019(1).jpgΤο κόστος είναι 50 Ευρώ το μήνα (4 συναντήσεις)
 
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: 210 6776853/ 6944 359538
email: info@followyourtree.gr
site: www.followyourtree.gr
 
Συντονίστρια
Βένια Δεληκατερίνη
Ειδικευόμενη Ψυχοδραματίστρια
Σύμβουλος Γονέων Aware Parenting